Kontakt

Sharandeep Singh er Advokatfuldmægtig hos Etos Advokater og er specialist indenfor udlændingeret herunder arbejdstilladelser til danske virksomheder. Siden 2015 har Sharandeep Singh arbejdet med Udlændingeret og haft sit eget specialist firma, hvor firmaet har hjulpet mange herboende danskere med at opnå arbejdstilladelse, opholdstilladelse til deres medarbejdere, ægtefæller, osv.

På websitet arbejdstilladelser.dk kan du læse om hvordan du selv kan søge om arbejdstilladelse, gode råd, og hvad du skal tage stilling til før du bevæger dig i at hyre udenlandsk arbejdskraft udenfor EU. Under ofte stillet spørgsmål kan du få svar på de spørgsmål helt gratis.

Ønsker du at blive repræsenteret af en advokat i din sag om arbejdstilladelse, hvor du ønsker at der bliver taget hånd om sagen fra start til slut, kan Sharandeep Singh hjælpe med dette, hvor han selv tager kontakt til ansøger og sørger for at i bedst kommer igennem processen hurtigt og nemt, til en fast pris for hele sagen.

Har du selv søgt og modtaget et afslag kan Sharandeep Singh også hjælpe med ankesag hos Udlændingenævnet, eller evt. genoptagelse.

Man kan som virksomhed godt selv tage sig af sagen om arbejdstilladelse, herunder udarbejdelse af arbejdskontrakt, ansøgning, m.v. og evt. afholde et møde hvor man kan få juridisk rådgivning omkring hvilken ansøgning og hvilke kontrakter man skal bruge for at have højst sandsynlig for at opnå arbejdstilladelse.

Vil du gerne høre nærmere, har du spørgsmål eller vil du gerne booke en tid er du velkommen til at booke online ved at trykke her: https://calendly.com/ss-21

Telefon til kontoret: + 45 – 70 25 80 60

E-mail til Sharandeep Singh: ss@etosadvokater.dk 

Direkte telefon til Sharandeep Singh: + 45 – 81 61 91 39

Adresse:

Etos Advokater – Banestrøget 1, 1. 2630 Taastrup (Høje-Taastrup station)

Udfyld nedenstående kontaktformular for at bede om at blive kontaktet hurtigst muligt:

Udvalgte samarbejdspartnere: