Beløbsordningen

Beløbsordningen er en mulighed for arbejdsgiver at ansætte udenlandsk arbejdskraft direkte, hurtigt og nemt.

En af de grundlæggende betingelser for at ansætte en person fra udlandet er at vedkommende skal have en årlig løn på mindst 420.000 kroner.

Derudover stilles der krav både til arbejdsgiver men også arbejdstager i forhold til de formelle krav, såsom gyldigt pas med tilstrækkelig udløbsdato og en arbejdskontrakt som opfylder betingelserne for kunne opnå en dansk arbejds- og opholdstilladelse.

For en dansk arbejdsgiver, som gerne vil ansætte en person fra udlandet er det vigtigt at firmaet ikke ansætter en person ulovligt og i øvrigt har orden i udlændinge-dokumenterne, da en forglemmelse eller mangel på tilladelse udløser bøde og mulig indrejseforbud for arbejdstager.

Udover en gyldig arbejdskontrakt som skal være skrevet under af både arbejdstager og arbejdsgiver, skal formelle krav opfyldes, og der skal indgives en ansøgning til Udlændingestyrelsen. Efter alle betingelser er opfyldt og Udlændingestyrelsen har givet arbejdstager en gyldig dansk opholdstilladelse er det muligt for vedkommende at arbejde på det danske arbejdsmarked.

Vi hjælper med at opnå dansk opholdstilladelse til din medarbejder, hurtigt, sikkert og nemt. Vi har haft stor erfaring med disse slags sager og har hjulpet mange andre store som små virksomheder med at ansætte udenlandsk arbejdskraft. Det kan være en god ide at få os til at hjælpe med sagen hvis man gerne vil have ansat arbejdstager snarest muligt.

Vi hjælper fra start til slut, det vil sige fra den dag i tager kontakt til os til den dag arbejdstager har opnået dansk opholdstilladelse og er begyndt på arbejdet. Vi ordner al sagsbehandlingen hos de danske myndigheder og sørger for i opfylder alle krav, derudover udarbejder vi også en gyldig arbejdskontrakt som opfylder de danske krav.

Skriv til os nederst højre side og vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Du kan også ringe til os på  81619139 hvis du gerne vil booke en tid, eller skriv til ss@vejentil.dk for at høre mere og igangsætte processen.

[contact]

Udvalgte samarbejdspartnere: